Impacte Social i Educació
 
MEDIS rep la visita de dues professores poloneses de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan

MEDIS rep la visita de dues professores poloneses de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan

El passat 3 de març el grup de recerca MEDIS va rebre la visita de les professores Ania Mańkowska i Michalina Kasprzak del Departament d’Estudis del Procés d’Aprenentatge, a la Facultat d’Estudis Educatius de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia). Les professores investigadores estan gaudint d’una beca de mobilitat ERASMUS+ i es trobaven de visita a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.  

L’objectiu de l’encontre va ser l’intercanvi didàctic i d’experiències científiques des de les dues universitats participants. Al seminari organitzat, la Dra Mickiewicz i la Dra Kasprzak van tenir l’oportunitat d’exposar el seu treball vers l’anàlisi compartiu de les pràctiques escolars a Polònia i Espanya i de la internacionalització dels recursos de l’educació superior a aquell país. I el grup de recerca MEDIS va compartir el treball que està desenvolupant des de les diferents línies de recerca, com ara, impacte social en la recerca, gènere i actuacions educatives d’èxit.