Impacte Social i Educació
 
Reunió d’equip investigadors del projecte Uni4Freedom

Reunió d’equip investigadors del projecte Uni4Freedom

El passat dia 11 de març es va realitzar a la Universitat Rovira i Virgili la reunió del grup investigador del projecte liderat pel Doctor Oriol Ríos Uni4Freedom. Violències per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere a les universitats catalanes de la convocatòria RecerCaixa. El projecte té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels i les estudiants universitaris LGTBIQ, trencant el silenci que existeix sobre les violències que aquest col·lectiu pateix. A més, aportarà orientacions pel desenvolupament de protocols de no-discriminació a les institucions d’educació superior catalanes i contribuirà a l’acompliment de la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. En aquesta reunió es va presentar l’estat del projecte, el cronograma de les tasques pendents i els principals resultats que s’han pogut recollir. També es va treballar per l’organització dels Labs que es realitzaran a cada universitat i en la preparació de la jornada final del projecte