Equip

Investigador principal

Oriol Ríos

És professor a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) en qualitat d’Investigador Juan de la Cierva dins del grup de recerca MEDIS- Metodologia de la Recerca Educativa amb Impacte Social.

Carme García

És professora Agregada del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i actualment responsable de l’Ensenyament d’Educació Social. És Llicenciada en Pedagogia i Doctora en Sociologia.

Tinka Schubert

És doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona. Actualment és investigadora Juan de la Cierva a la Universitat Rovira i Virgili, al Departament de Gestió d’Empresa i és editora de la revista RIMCIS. 

Josep Demestre

És el Secretari de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili i és Professor Agregat al Departament de Psicologia. És membre del Grup d’Investigació en Psicolingüística.

Sandra Girbés

És Doctora en Educació i Societat per la Universitat de Barcelona. Actualment és investigadora i docent postdoctoral al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. Realitza recerca d’estudis en gènere.

Jorge M. Dueñas

És professor associat de l’àrea de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili i doctorand en Psicologia. Ha realitzat un màster en avaluació i mesura de la conducta. Dispone de un màster en avaluació i mesura de la conducta.

Regina Gairal

És investigadora predoctoral i professora associada al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. A més, és Educadora Social i Pedagoga per la mateixa universitat. Doctorat a la Universitat de Girona.

Rosa Valls

És professor titular del Departament de Teoria i Història de l’Educació de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i dirigeix ​​el Grup de Recerca Consolidat Educació Superadora de Desigualtats (GRESUD).

Itxaso Tellado

És doctora en Adult Education i Higher Education per la Northern Illinois University (Chicago). És professora i Directora del Departament de Pedagogia de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

José Miguel Jiménez

És Professor titular del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili, on prèviament havia desenvolupat càrrecs com el de Responsable dels Ensenyaments de Pedagogia.

Ana Inés Renta

És doctora en Tecnologia Educativa, E-Learning i Gestió del Coneixement per la Universitat Rovira i Virgili i actualment és també professora lectora del Departament de Pedagogia de la mateixa universitat.

Patrícia Melgar

És doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Actualment és professora agregada interina al Departament de Pedagogia de la Universitat de Girona i membre del Centre de Recerca CREA.

Paquita Sanvicén

És diplomada en Formació del Professorat d’EGB, llicenciada en Filologia i Doctora en Sociologia. Des del curs 2003-2004 és professora associada a la Universitat de Lleida.

 

Miguel Ángel Pulido

És professor contractat doctor per la Universitat Ramon Llull a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. L’experiència investigadora en recerques sobre gènere en podem destacar tres I+D+i.

Beatriz Muñoz

És professora titular en Sociologia a la Universitat d’Extremadura i des del 2011 fins 2014 va ser la directora de l’Oficina d’Igualtat d’aquesta institució.

Eric Anderson

És professor de Masculinitats, Sexualitats i Esports a la Universitat de Winchester (Anglaterra). És llicenciat en salut, psicologia i sociologia i ha publicat més de 60 articles científics i una dotzena de llibres.

Shirley Steinberg

És professora sobre Estudis Crítics de la Joventut a la Universitat de Calgary (Canadà). És una de les autores més reconegudes a nivell internacional en l’àmbit de la pedagogia crítica i diversitat sexual.

Roseli Rodrigues

És professora titular del Departament de Teories i Pràctiques Pedagògiques del Centre d’Educació i Ciències Humanes de la Universitat de Federal de São Carlos (Brasil).

Jo Lampert

És professora a la Facultat d’Educació de la Queensland University of Technology (Austràlia). És cofundadora del National Exceptional Teachers for Disadvantaged Schools (NETDS), programa que ella mateixa va dirigir.

Col·laboradors

H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona.

La Xarxa Solidària de Víctimes de Violència de Gènere a les Universitats.

Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI)